fbpx
Onori – Fashion & Gifts
4
home,page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-4,wp-custom-logo,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-normal-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Hoe wij werken:

Standaard

Bestel al vanaf 1 stuk inclusief logo. Veel verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Ruime collectie en een korte levertijd.

Standaard

Customized

Bestel al vanaf 1 stuk inclusief logo bedrukking op verschillende manieren. Zipperpully’s en Necktape/knopen veranderen. Veel verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Ruime collectie en een kortere levertijd dan Custom made.

Customized

Custom made

Vanaf 150 stuks. Volledig eigen design, alle wensen zijn mogelijk. Langere levertijd dan Customized.

Custom made
Onze passie:

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding is meer dan nette werkkleding; comfortabel, representatief en functioneel zijn sleutelwoorden.

Corporate fashion, vertaalt werkkleding in een stijlvolle presentatie. Medewerkers dienen niet het gevoel te hebben een uniform te dragen, maar trots te zijn op hun outfit, dat is de kracht van goed doordachte bedrijfskleding. Voor alle soorten bedrijfskleding kunt u bij ons terecht: Business, Workwear, Beurskleding, Horeca en Zorg.

Meer informatie
Onze passie:

Promotionele
kleding

Wanneer u met uw bedrijf deelneemt aan een evenement, is het belangrijk dat u op een heldere en stijlvolle manier zichtbaar bent.

Onori Fashion & Gifts helpt u om uw huisstijl te vertalen naar de juiste kleding voor het betreffende evenement. Vaak is er ook de wens vanuit het bedrijf om het evenement te ondersteunen met een geschenk of gadget voor relaties, klanten of gewoon als ‘strooigoed’. Ook hierin ondersteund ons team u graag met een passend advies.

Meer informatie
Onze passie:

Equestre

Onori is kledingspecialist van Nederlandse bodem met roots in de hippische wereld.

De breedte van het kledingpakket sluit goed aan bij de diverse wensen van de verschillende beroepsgroepen in de hippische wereld. Ook voor een klein team ‘ruiter, groom en eigenaar’ bent u van harte welkom. 

Meer informatie
Onze passie:

Zorg

Zorgmedewerkers zijn onmisbaar in onze maatschappij. Maar om goed voor een ander te kunnen zorgen is het van belang dat het zorgmedewerkers aan niks ontbreekt.

Onori helpt hierbij door kleding te ontwikkelen die zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid. Of u nou kleding nodig heeft voor een ziekenhuis, verzorgingskliniek of een dierenartspraktijk voor elke medewerker binnen uw bedrijf beschikt Onori over de juiste kleding. Om de bedrijfsoutfit helemaal compleet te maken zijn ook mondkapjes in de huisstijl van uw bedrijf beschikbaar.

Meer informatie
Vragen en/of opmerkingen? Klik hier en laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op!