Logo Onori 

 

Borduren of bedrukken?

Bedrijfskleding is het wandelende visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom besteden wij zorg en aandacht aan het aanbrengen van uw logo. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, zodat wij uiteindelijk een verbluffend resultaat kunnen leveren.

Borduren

Borduren is de duurzame oplossing voor uw logo op de werkkleding. Onze borduurstudio maakt uitsluitend gebruik van polyester borduurgaren, zodat de borduring tijdens het wassen niet krimpt. Bovendien geeft een borduring een mooie exclusieve uitstraling. Echter zijn sommige kledingstukken van een dunnere stofkwaliteit minder geschikt om te borduren. Van het bestand dat u aangeleverd heeft, wordt een borduurkaart gemaakt. Deze borduurkaart bewaren wij voor nabestellingen en worden slechts éénmalig in rekening gebracht.

Bedrukken

Voor het bedrukken van de bedrijfskleding wordt er gebruik gemaakt van twee technieken. Rechtstreekse zeefdruk of transferdruk. Rechtstreekse zeefdruk wordt vaak toegepast wanneer een logo 1 of 2 kleuren heeft. Bij transfers worden er soort stickers geproduceerd die aangebracht worden op de kleding. Deze kunnen wij ook op voorraad leggen, waardoor er bij eventuele nabestellingen snel en voordelig geschakeld kan worden. Het voordeel van bedrukken is dat ook kleine details goed zichtbaar zijn.