Logo Onori 

 

Sponsoren

Bekijk onze selectie

Kleding is bij uitstek een goede logo drager!

Wat kun je als ruiter of amazone voor een sponsor betekenen?
Sponsoring is van essentieel belang voor de carrière van een (top)ruiter of amazone maar ook voor een stal of stoeterij.
Moet je zelf bedrijven benaderen of kloppen ze vanzelf bij je aan wanneer je goede resultaten boekt? En wat kan een sponsor allemaal voor je betekenen? Omgekeerd kun je je afvragen wat sponsoring van een ruiter of amazone een bedrijf oplevert. 
Het is uiteraard van groot belang dat er een “klik” tussen de sponsor en de ruiter is. Wat is zijn de ambitie en passen de normen en waarden (missie en visie) van de sponsor en de ruiter bij elkaar.
Een belangrijk onderdeel van een sponsoring is het logo gebruik van de sponsor op de kleding van de ruiter of amazone. Daarnaast is het logo gebruik op de sjabrakken en dekens voor de paarden een echte eyecatcher.
Onori adviseert en regelt de kleding voor de ruiters en amazones. Voor de paarden regelen we de sjabrakken en concoursdekens. We zijn specialist in het begeleiden van corporate huisstijlprojecten met verstand van de hippische markt. Huisstijlbewaking en het logogebruik zijn bij ons in goede handen.

evenement06
evenmenten-1701
evenmenten-1702
evenmenten-1703
evenmenten-1704
evenmenten-1705
evenmenten-1706
evenmenten-1707
evenmenten-1708
evenmenten-1709
evenmenten-1710
evenmenten-1711
evenmenten-1712
evenmenten-1713
evenmenten-1714